Када је ушла у ријалити, певачица је излазила богатија за пар хиљада евра. Она о цифри коју добија у почетку није хтела да открије, али је овај пут рекла: 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Lepa Lukic

 

-Питају ме људи што улазим тамо. Па сигурно да ћу да уђем за 20.000 евра за месец дана, свако би ушао да је на мом месту. Само што њима неће да плате толико. Мени је све увек било уредно плаћено. Ови анонимни можда имају проблема са уговором, али афирмисани и признати певачи никада немају проблем да склопе договор и наплате лепо своје учешће у ријалитију. Каже ми једна певачица, да не зна шта да ради по питању уласка у ријалити, а ја јој лепо објасним да треба да се уђе са великим именом и тако и изађе. Ја сам ушла као Лепа и изашла као Лепа, у томе је поента. Неће нико очекивати од нас признатих певача да глумимо старлете"-јзјавила је једном приликом певачица.

Лепа Лукић је после дужег периода одлучила да напусти Србију и оде у Канаду да би успела да добије пензију коу ује зарадила тамо на наступима.

-Ето, коначно сам успела да одлучим и отпутујем сада док још нема карантина и тих глупости тамо, због чега до сада нисам ни путовала. Како ствари стоје и како најављују, опет ће од јесени да нас затварају па сам пожурила, да се до тада вратим у Србију- рекла је Лепа овим поводом. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Краљица народне музике Лепа Лукић - ретроспектива каријере

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".