Иначе, Релићу је само два дана пре туче изречена првостепена казна за убиство на Ада Хуји у трајању од осам година и шест месеци затвора, а такође му је изречена и забрана напуштања стана због убиства Милоша Стојановића након дочека Нове године, 1. јануара 2019. године на паркингу на Ада Хуји.

Напад на Дарка Лилића откривен је након што је затражио лекарску помоћ у Ургентном центру са видним повредама по глави и телу.

Он је изјавио да је на Сењаку сео у такси возило и на Новом Београду, на неутрвђеном месту, из такси возила га је извукло више неидентификованих особа које су га претукле.

Међутим, око 04.25 сати, обезбеђење зграде WЕSТ 65 у улици Омладинских бригада обавестило је полицију да имају снимак, на ком се види да испред зграде група људи туче једног човека. На лицу места пронађени су трагови крви.

Полиција је убрзо идентификовала нападаче, Дејана Вуксановића и Александра Релића. Вуксановић је ухапшен у Београду. Он је склопио споразум о признању кривице са Трећим основним тужилаштвом у Београду, којим је осуђен на 12 месеци кућног затвора уз наногицу.

- Ја сам ударио Дарка Лилића и нанео му повреде - рекао је, како сазнајемо, кратко на саслушању у тужилаштву Дејан Вуксановић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".