Inače, Reliću je samo dva dana pre tuče izrečena prvostepena kazna za ubistvo na Ada Huji u trajanju od osam godina i šest meseci zatvora, a takođe mu je izrečena i zabrana napuštanja stana zbog ubistva Miloša Stojanovića nakon dočeka Nove godine, 1. januara 2019. godine na parkingu na Ada Huji.

Napad na Darka Lilića otkriven je nakon što je zatražio lekarsku pomoć u Urgentnom centru sa vidnim povredama po glavi i telu.

On je izjavio da je na Senjaku seo u taksi vozilo i na Novom Beogradu, na neutrvđenom mestu, iz taksi vozila ga je izvuklo više neidentifikovanih osoba koje su ga pretukle.

Međutim, oko 04.25 sati, obezbeđenje zgrade WEST 65 u ulici Omladinskih brigada obavestilo je policiju da imaju snimak, na kom se vidi da ispred zgrade grupa ljudi tuče jednog čoveka. Na licu mesta pronađeni su tragovi krvi.

Policija je ubrzo identifikovala napadače, Dejana Vuksanovića i Aleksandra Relića. Vuksanović je uhapšen u Beogradu. On je sklopio sporazum o priznanju krivice sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, kojim je osuđen na 12 meseci kućnog zatvora uz nanogicu.

- Ja sam udario Darka Lilića i naneo mu povrede - rekao je, kako saznajemo, kratko na saslušanju u tužilaštvu Dejan Vuksanović.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".