Копса, који се борио са тумором на мозгу, преминуо је у недељу ујутро, рекао је Левит. У искреној датој ЦНН-у, Левит је рекао да је Копса био клијент преко 20 година и назвао га "снагом у нашој заједници и то не само као глумац вец́ и као уметник, сликар, музичар и људско биц́е".

Са преко 225 кнаслова иза свог имена, плодни канадски глумац био је веома цењен од стране колега и имао је јаку радну етику. Левит је рекао да је, након што му је дијагностикован тумор на мозгу, морао да напусти пројекат и да је "погодила његова брига за мене".

"Жао ми је", рекао је, "што не можете да нам се појавите", написао је Левит у својој изјави, препричавајуц́и њихов разговор.

Лусија Франђоне, глумица и Копсина бивша супруга, такође је поделила вест о његовој смрти, написавши на Инстаграму, да је он "присутан и отац пун љубави“ њиховој ц́ерки Нори.

"Много ц́еш ми недостајати, мој драги пријатељу и ко-родитељу“, написала је.

Халлмарк Цханнел одао је почаст Копси и на друштвеним мрежама, написавши на Инстаграму да је он "многима пријатељ и колега" и "увек у нашим срцима". Копса се током своје каријере појавио у неколико Халлмарк ТВ филмова, укључујуц́и "Божиц́ под звездама" 2019. и "Љубав у прогнози" 2020. године.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

БОНД, ЏЕЈМС БОНД: Пре 60 година снимљен први филм о „агенту 007“

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".