Глумац је наводно, недавно оставио невенчану супругу Ољу, јер се заљубио у колегиницу, са којом је месецима у тајној љубавној вези. Откако се Калина у марту ове године растала од Владимира Рековића, интензивно је почела да се виђа са Стругаром.

- Калина и Петар су се сасвим случајно неколико пута нашли на истим местима откако се она развела, а убрзо су започели и рад на представама "Године врана" и "Рат и мир", где су се још више зближили. У почетку су се чули другарски, али су убрзо схватили да међу њима има нечег више од пријатељства. Покушали су да игноришу емоције, јер је Петар тада био са Ољом, али нису успели. Толико су се заљубили једно у друго да је Стругар у једном моменту био и са њом и са супругом у исто време. Када је схватио да више не може да буде на две стране, одлучио је да остави жену - каже извор близак глумцу.

Фото: Инстаграм принтскрин/p_strugar

 

Петар је наводно толико одлепио за Калином да се не одваја од ње.

- Заједно путују, а и у Београду се не одвајају један од другог. Пошто се више не крију, комшије у Блоку 45 виђају Петра како шета Калинину браон пудлицу. Понаша се као да су 100 година заједно. Нераздвојни су, заједно су по цео дан. И Калина је одлепила за њим, понаша се као шипарица. Само се смеје. Нико је није видео тако дуго срећну - завршава извор.

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

 

Калина је пре ванбрачне везе са Владимиром Рековићем, са којим има трогодишњу Анику, била у браку са Радетом Ћалдовићем, са ким је добила ћерку Миону. Петар је био у браку са колегиницом Иваном Николић, са којом има сина Зарија, док је са Ољом добио сина Иву.

Петар био са Милицом Тодоровић

Петар Стругар је био у вези са Милицом Тодоровић. Њих двоје су пре две године раскинули, иако су јавно причали о браку и заједничким плановима за будућност. Међутим, после пет месеци забављања, ставили су тачку на везу.

Фото: АТА имагес

 

- Милица је фантастична особа, али нисмо више могли да будемо заједно. Разлоге не бих откривао - рекао је тада Стругар.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".