Glumac je navodno, nedavno ostavio nevenčanu suprugu Olju, jer se zaljubio u koleginicu, sa kojom je mesecima u tajnoj ljubavnoj vezi. Otkako se Kalina u martu ove godine rastala od Vladimira Rekovića, intenzivno je počela da se viđa sa Strugarom.

- Kalina i Petar su se sasvim slučajno nekoliko puta našli na istim mestima otkako se ona razvela, a ubrzo su započeli i rad na predstavama "Godine vrana" i "Rat i mir", gde su se još više zbližili. U početku su se čuli drugarski, ali su ubrzo shvatili da među njima ima nečeg više od prijateljstva. Pokušali su da ignorišu emocije, jer je Petar tada bio sa Oljom, ali nisu uspeli. Toliko su se zaljubili jedno u drugo da je Strugar u jednom momentu bio i sa njom i sa suprugom u isto vreme. Kada je shvatio da više ne može da bude na dve strane, odlučio je da ostavi ženu - kaže izvor blizak glumcu.

Foto: Instagram printskrin/p_strugar

 

Petar je navodno toliko odlepio za Kalinom da se ne odvaja od nje.

- Zajedno putuju, a i u Beogradu se ne odvajaju jedan od drugog. Pošto se više ne kriju, komšije u Bloku 45 viđaju Petra kako šeta Kalininu braon pudlicu. Ponaša se kao da su 100 godina zajedno. Nerazdvojni su, zajedno su po ceo dan. I Kalina je odlepila za njim, ponaša se kao šiparica. Samo se smeje. Niko je nije video tako dugo srećnu - završava izvor.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

Kalina je pre vanbračne veze sa Vladimirom Rekovićem, sa kojim ima trogodišnju Aniku, bila u braku sa Radetom Ćaldovićem, sa kim je dobila ćerku Mionu. Petar je bio u braku sa koleginicom Ivanom Nikolić, sa kojom ima sina Zarija, dok je sa Oljom dobio sina Ivu.

Petar bio sa Milicom Todorović

Petar Strugar je bio u vezi sa Milicom Todorović. NJih dvoje su pre dve godine raskinuli, iako su javno pričali o braku i zajedničkim planovima za budućnost. Međutim, posle pet meseci zabavljanja, stavili su tačku na vezu.

Foto: ATA images

 

- Milica je fantastična osoba, ali nismo više mogli da budemo zajedno. Razloge ne bih otkrivao - rekao je tada Strugar.

(Informer)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".