- Оља и Петар су одлучили да се разиђу и свако крене својим путем. Остали су у пријатељским односима као и што су били пре него су упловили у брачну заједницу. Њихов разлаз није имао трзавица, али нису могли да функционишу као брачни партнери, па су зато одлучили да је растанак најбоља солуција за добробит њиховог сина. Петар и Оља одлично функционишу одвојено и посвећени су родитељи малом Иву. Договарају се око свих обавеза које имају према сину - каже извор и додаје:

Фото: Танјуг/Раде Прелић

 

- Њихов однос је проистекао из пријатељства, па ће тако и наставити. Трећа особа није крива за разлаз, па тако нема простора за разне спекулације. Оно што је битно да су њих двоје посвећени сину, како би му обезбедило безбрижно детињство.

Ова сазнања потврдио је и глумац, али није желео да коментарише детаље из приватног живота.

Иначе, Петар из првог брака са колегиницом Иваном Николић има сина Зарију, с којим проводи доста времена, па их често љубитељи јахања могу видети заједно како проводе време у ергели.

Фото: Танјуг/Раде Прелић

 

- Зарија јаше од треће године. Мала деца док мало не стасају не могу да науче да јашу, али могу полако да траже баланс и да се друже са животињама, да се опусте с коњима у њиховом присуству, да осете енергију. Има разних вежбица које деца раде на коњу, њихова кретња се усклађује, због баланса, са кретњом коња - рекао је раније Петар.

Петар је осим позоришта посвећен раду на новим пројектима.

- Кад бираш улогу, мораш прво да будеш искрен сам са собом, да би био искрен сам са собом мораш да прођеш неки процес отварања. То је оно што радимо на академији. Ти онда знаш шта можеш, а шта не можеш. Улоге које бирам, односно не бирам, зависе од тога да ли могу да их изнесем до краја како треба и станем иза тога. Ја сам професионалац у овом послу и желим да све буде професионално. Ако сматрам да нешто не могу довољно добро да изнесем, онда углавном не прихватим, јер неће испасти добро не само за мене већ за цео пројекат. Пати публика, мој посао, филм који радимо, све вуче једно друго - рекао је он.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".