Стефан Карић признао је да се пре неколико година виђао са певачицом Кристином Кијом Коцкар.

Он је о њиховом дружењу говорио у ријалитију, али је истицао само да је Кији помогао да купи свој први стан, али сада је испричао шокантне детаље о томе како су се упознали и како је текла њихова прича.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Zadruga Official

 

- Нас двоје смо се упознали преко Инстаграма. Тада сам био код куће, носио сам наногицу и гледао сам "Задругу", када је она посетила Слобу у ријалитију заједно са Анабелом Атијас. Тад сам је запазио. Почео сам да јој лајкујем слике, па и она мени, и запратили смо се. Можда сам испао џукела и искористио сам тренутак њене слабости док је гледала Слобу како је вара с Луном. Тешио сам је... Међу нама се све спонтано догодило, никад нисмо били званично заједно, нисмо били ни комбинација, али смо пријали једно другом. Виђали смо се два-три месеца, до њеног уласка у ријалити. Испада да сам се виђао с њом док је била са Слобом у браку, али се она у својој глави већ развела од њега - испричао је Карић и додао да је Кији тада помогао да купи стан.

- Завршио сам јој да купи стан, видим да је срећна и задовољна и да је заволела Звездару. Кију никада више нисам срео, иако живи две улице од моје куће - рекао је Стефан, а након њега се огласила и Кија.

Фото: Нпортал

 

- То се зове препорука. Знаш неког ко продаје и упутиш другу особу. Отишла сам и купила стан. Хвала на препорученом. Диван је. Остатак есеја не коментаришем. Нити ћу - поручила је Кристина за "Пинк".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".