Нина Бадрић успела је да смрша 20 килограма јер је избацила месо из исхране. Певачица је била велики гурман и обожавала је да једе специјалитете од говедине, свињетине и пилетине, али када је схватила да не може да скине вишак килограма, одлучила се на драстичне промене.

- Престала сам да једем месо и десиле су се велике промене у мом организму. Коначно сам задовољна килажом, али се и много боље осећам. Раније бих, када поједем комад меса, обавезно два сата одспавала, јер сам била уморна. А сада сам чила, мила и весела. Чак ми је масерка рекла да ми је бољи тонус коже. Баш сам задовољна - каже Бадрићева.

Фото: В. Данилов

 

Поп звезда признаје да јој је на почетку било тешко, али да сада не може да верује да је икада јела производе животињског порекла.

- Није ми било лако, зато што сам навикла да једем месо и месне прерађевине. Али када сам после само неколико дана увидела да се осећам здраво и да имам много више енергије, потреба и жеља за месом су нестале!

Открила је и које намирнице је још избацила из исхране.

- Газирана пића више не пијем, а тесто сам свела на минимум. Понекад поједем неку пасту или питу.

- Такође сам и слаткише престала да једем. Али када ми се баш приједе чоколада, поједем две-три коцкице - искрена је певачица.

Фото: АТА имагес

 

Нина каже да су сада више него икад пре на њеном менију здраве намирнице:

- Поврће једем у неограниченим количинама. Салате су обавезне уз сваки мој оброк јер су одличан антиоксиданс. И воће једем сваки дан, али умерено, зато што има доста шећера. У јеловник сам уврстила и потаж од броколија, бундеве и другог поврћа. Прија ми јер ме засити, а немам осећај надутости.

Певачица је имала, 83 килограма, а сада 63 килограма.

Ово је Нинин јеловник: 

Доручак: Овсене пахуљице са црвеним воћем

Ручак: Грашак и шопска салата

Вечера: Потаж од броколија

Трик савет: Нема чаробног штапића, потребно је кориговати исхрану, вежбати и бити упоран!

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Биљана Сечивановић у бикинију

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".