Кристина Кија Коцкар упутила је поруку Слободану Радановићу преко Твитера и истакла да је његови фанови малтретирају, па је све појаснила и означила певача у својој објави.

- Да ли неко близак или непозната особа, али четири године ме на социјалним мрежама малтретирају (а уживо могу да попуше к*рац) фанови Слобе Радановића, коме дефинитивно ништа нисам учинила, нити неком у његовој породици... Док је обратно било другачије - написала је Кија, па додала:

Фото: Твитер принтскрин/realKIJAKOCKAR

 

- Лично сам му рекла шта сам имала, имате и књигу. Господин "заувек ћу бити ту за њу" Слоба нека се позабави својим фановима. А то да ли Бобо тебе блате - заслужио си, ја нисам. Помири се са тим. Срећно у животу, одох сад на рођендан.

Певачица је након своје објаве за Пинк.рс открила да више није могла да трпи сајбер насиље.

- Пукао ми је филм, не могу више да трпим сајбер насиље! Четири године трпим, малтретира ме ко све не, само зато што сам била његова жена! Четири године ни због чега трпим сајбер насиље! Ја нисам врећа за ударање било коме зато што сам јавна личност, нека то свима буде јасно! Нека престану људи да ме ј*бу у здрав мозак само што сам јавна личност, ја то не морам да трпим, човек сам од крви и меса. Ово сајбер насиље је могло и може бити спречено од стране дотичног, али никада није био витез на белом коњу, можда је био нешто друго - каже Кија, која је прилично сигурна да Слоба неће стати у њену заштиту.

Фото: АТА имагес

 

- Нисмо блокирани Слоба и ја на Твитеру, али ћемо бити, очигледно. Први пут у животу сам га таговала за тако нешто, јер ми је стварно мука. Господин који ће "увек бити ту за мене", сећамо се његових говора и обећања, у каквом год да смо односу... Не очекујем његову реакцију, као што нисам очекивала ни пре. Ово је био мој издувни вентил, да кажем свима шта ми се дешава и лакше се осећам откад сам то наглас рекла. Дуго сам ћутала о овоме, ја не знам ко стоји иза тих профила. То је десетак профила, то значи да једна, евентуално две особе стоје иза тога. Ти људи су оптерећени и њим и мноме, али очито највише мноме.

Кија је открила и да ли мисли ли да се иза тих профила који јој пишу погрдне ствари стоји Слобина супруга Јелена Радановић.

- Не мислим да се иза тих профила крије његова жена. Не могу да гарантујем да се не крије, али мислим да не, јер свако има паметнија посла да ради, али очигледно неки други људи ипак не.

Фото: АТА имагес

 

Певачица каже да су је Слобини фанови много пута оптуживали да се она крије иза лоших прича које о њему круже.

- Праве теорије завере, да ја стојим иза неких прича које се пласирају о њему, а иза тих прича стоји или лаж или оно што је заиста истина... Немам моћ, нити се бавим Слободаном, а упорно ми пишу да пласирам лажи о њему. За све што се пласира нека се обрати другим људима, а не мени. Господин "заувек ћу бити ту за њу" нека сматра да је лишен те дужности, сада и званично. Никада нисам то јавно рекла, мислим да се он јавно лишио те дужности давно, а сада му јавно кажем да је лишен те дужности коју никада није испунио. А поремећени умови могу само да пишу такве ствари жени која се из неких разлога склонила из медија, која је претрпела свашта и којој су у најгорим тренуцима, док је била на онкологији, писала најгоре ствари људи који њега подржавају, док ме је он посећивао! Где су били ти људи када је он био 'Пинкова звезда', пре кокошињца?! То све говори. Слободан никада неће стати уз мене, нити то очекујем. Барем је његов кум садашњи сведок да сам му милион пута помогла када нас двоје нисмо били ни у каквом контакту... Милион пута сам му помогла, а да то никада није ни сазнао - каже Кија за Пинк.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са венчања - Мира Шкорић и Василије Васа Јеремић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".