Због свог изгледа, Синди је неретко била на мети негативних коментара, а сада је открила како се она, као млада и неискусна са тиме носила.

- Врло брзо сам схватила да су негативни коментари део јавног живота. Желела сам да се бавим моделингом, касније сам ушла у групу. Рано сам постала јако популарна, са седамнаест година сам ушла у „Моделсице“, имале смо много наступа, радила сам много и кроз цео тај рад и труд имала сам мало времена да размишљам шта људи причају и чиме се баве. То сам једноставно схватила као део посла који мораш да истрпиш, заиста ме није погађало оно што се прича и пише - објаснила је Синди.

Фото: Инстаграм принтскрин/sindi_models

 

Са чланицама некада веома популарне групе „Моделс“ увек је имала коректан однос.

- Највише сам се дружила са Сандром, а после сам се спријатељила и са Нађом када је дошла у групу и нас две се и данас дружимо, наравно и са сестром - открила је Синди.

Када је на пословном плану све било на задовољавајућем нивоу, Ивана је пожелела да се оствари у улози мајке. Заљубила се, а потом и супругу подарила ћерку. Међутим, тај брак је био изузетно компликован, те су се брзо и разишли.

Фото: Инстаграм принтскрин/sindi_models

 

- Не памтим године најбоље, не сећам се ни кад сам се удала. Тада сам имала 26 година, вратила сам се из иностранства. Муж је четири године био млађи, није имао професију, а ни искуство. Забављали смо се пет година, а у браку смо били врло кратко. Нисам ја ту нешто бирала, само сам се заљубила. Брак је трајао једну годину, а развод пет јер смо се судили за старатељство над дететом – испричала је некадашња чланица групе „Моделс“.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Јасна Миленковић Јами

(Grandonline)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".