Уна Чолић, ћерка једне од највећих музичких звезда на нашим просторима, не престаје да интригира јавност! Привлачи пажњу поровокативним стајлинзима, ужива у луксузу, а последњом сликом је дословно шокирала своје пратиоце на Инстаграму.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Наиме, наследница Здравка Чолића позирала је на хауби скупоценог белог аутомобила. Многе је изненадила врло сведеним стајлином, с обзиром да је неретко виђамо у комадима гардеробе који истчу њену витку линију. За излазак до града одабрала је крем манитл, док је испод њега имала црну мајицу и шортс, као и ципеле и торбу у истој боји.

Међутим, њен аутфит је потпуни пао у други план, јер је начином позирања на слици шокирала јавност - исплазила се и показала средњи прст, а фотографију можете погледати ОВДЕ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Недавно прославила рођендан

Уна је 4. октобра прославила и свој 21. рођендан, а том приликом је блистала у црној сако хаљини, док је косу покупила у кику. До изражаја је дошао њен деколте, као и витке ноге. Дефинитивно, сваким новим постом направи хаос на инернету.

Ужива у скупим путовањима

Уколико је судећи по њеним објавама, обожава да путује, те није важно да ли се ради о неког егзотичној дестинацји или европском граду. Недавно је боравила у Бечу, па су и из аустријске престонице стигле изазовне фотке.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Шта Чола каже на све то?

На понашање своје старије ћерке осврнуо се и легендарни певач, после једног концерта у Црној Гори:

- Уна је сада популарнија од мене, има своје обожаваоце. Шала на страну, све је то добро, нека је. Али мене је друга ћерка Лара заправо одушевила како зна моје песме. Вечерас су обе биле у публици и дивно је што знају моје песме. Уживале су и то баш. Видео сам их са бине. Сваку песму су певале са мном и то ме чини радосним - рекао је тада Здравко Чолић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Здравко Чолић - музички великан, миљеник свих генерација

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".