Марко Булат, одмах пошто је његовој супрузи Марији истекла хитна мера забране приласка и удаљења из куће у трајању од 48 сати, а након које је он узео личне ствари и напустио њихов стан на Новом Београду - вратио се наводно у дом у којем су живели пре породичног инцидента.

Ипак, још није познато да ли се он дефинитивно вратио у стан или је дошао само накратко да их посети након истека забране.

Фото: АТА имагес

 

 

Да се певач поново обрео у стану из ког је отишао пре неколико дана, може се видети и на фотографији коју је Маријина ћерка из првог брака, која је изузетно везана за певача, објавила на свом Инстаграм профилу.

- Моја срећа! - написала је она на фотографији на којој се види насмејани Марко како седи на каучу док га ова девојка слика.

Како медији сазнају из Марковог блиског окружења, певач је спреман да супрузи опрости физички напад на њега и да покушају да изгладе односе и наставе тамо где су стали након хаоса који је прошле недеље настао у њиховом стану.

Фото: Инстаграм принтскрин/marija_bulat

 

 

Ипак, главна препрека за помирење је сада управо Марија, која је јако љута на мужа јер ју је пријавио полицији, због чега се она нашла у центру медијског интересовања, те још није сигурна да ли је спремна да пређе преко тога. Он, за разлику од ње, спреман је да јој опрости физички насртај и ружне изјаве које је давала о њему у медијима.

Подсетимо, Марко је у првој изјави након скандала у емисији "Ново викенд јутро" код Јоване Јеремић открио своју страну сукоба са супругом, те је истакао да жели да му брак с Маријом опстане јер је она болесна жена.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пријавио сам званично насиље у породици, зато је вероватно и изашло у новинама, само сам хтео да кажем да није истина да се она дрогирала, све остале њене изјаве не желим да коментаришем. Сам себе нисам давио, не знам да ли се разводим, видећемо од понедељка, пошто данас у разговору са својом супругом не видим с те стране жељу да овај брак опстане, ја желим да тај брак опстане због деце, љубави и јер је она болесна жена. Под број један љубави и да она оздрави. Наравно да је волим, она је мајка моје деце - рекао је Булат.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Ане Ивановић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".