Una Čolić, ćerka jedne od najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima, ne prestaje da intrigira javnost! Privlači pažnju porovokativnim stajlinzima, uživa u luksuzu, a poslednjom slikom je doslovno šokirala svoje pratioce na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Naime, naslednica Zdravka Čolića pozirala je na haubi skupocenog belog automobila. Mnoge je iznenadila vrlo svedenim stajlinom, s obzirom da je neretko viđamo u komadima garderobe koji istču njenu vitku liniju. Za izlazak do grada odabrala je krem manitl, dok je ispod njega imala crnu majicu i šorts, kao i cipele i torbu u istoj boji.

Međutim, njen autfit je potpuni pao u drugi plan, jer je načinom poziranja na slici šokirala javnost - isplazila se i pokazala srednji prst, a fotografiju možete pogledati OVDE.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Nedavno proslavila rođendan

Una je 4. oktobra proslavila i svoj 21. rođendan, a tom prilikom je blistala u crnoj sako haljini, dok je kosu pokupila u kiku. Do izražaja je došao njen dekolte, kao i vitke noge. Definitivno, svakim novim postom napravi haos na inernetu.

Uživa u skupim putovanjima

Ukoliko je sudeći po njenim objavama, obožava da putuje, te nije važno da li se radi o nekog egzotičnoj destinacji ili evropskom gradu. Nedavno je boravila u Beču, pa su i iz austrijske prestonice stigle izazovne fotke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Šta Čola kaže na sve to?

Na ponašanje svoje starije ćerke osvrnuo se i legendarni pevač, posle jednog koncerta u Crnoj Gori:

- Una je sada popularnija od mene, ima svoje obožavaoce. Šala na stranu, sve je to dobro, neka je. Ali mene je druga ćerka Lara zapravo oduševila kako zna moje pesme. Večeras su obe bile u publici i divno je što znaju moje pesme. Uživale su i to baš. Video sam ih sa bine. Svaku pesmu su pevale sa mnom i to me čini radosnim - rekao je tada Zdravko Čolić.

BONUS GALERIJA: Zdravko Čolić - muzički velikan, miljenik svih generacija

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".