У луна парку Оквуд који се налази у Велсу догодила се незапамћена несрећа - ролеркостер пун људи је склизнуо са шина, при чему је срећом теже повређена само једна особа.

До несреће је дошло када се ролеркостер практично забио у крошње дрвета које се налази изнад њега. Тада су седишта исклизнула из шина и људи су панично покушавали да се задрже у њему и не падну на земљу.

Очевидац који је желео да остане анониман каже да је у тим тренуцима ишчекивао да се заврши вожња, на коју није успео да се укрца јер су сва седишта била попуњена, пише Мирор.

- У тренутку се све променило, зачули су се ужасни крици, особље је покушало да заустави ролеркостер. Међутим нису успели, а неки људи су прелетели преко седишта. Видео сам како је једна девојка пала на земљу, док су се остали држали се за конструкцију - рекао је сведок.

Девојка која је пала на земљу је хитно превезена у болницу и тренутно је у тешком стању.

Поред ње на тло је пао и старији човек, који се према речима сведока након пада није померао нити давао икакве знакове живота. На срећу, хитна помоћ је успела да га реанимира и он се након десетак минута освестио.

Остале путнике су радници луна парка успели да на безбедан начин, уз помоћ мердевина спусте на земљу.

Ролеркостер у овом парку постоји већ 30 година и један је од најпознатијих у овом региону. Може да се креће брзином од 35 километара на сат и висок је осам метара.

Луна парк је одмах након инцидента до даљњег затворен за посетиоце, свима који су се возили ролеркостером и доживели трауму приликом искакања из шина је наводно враћен новац.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".