Певач Бобан Рајовић проговорио је о колегиницама са естраде, а затим открио како је успео да сачува брак.

- Било је флертовања... Све моје колегинице поштујем, ценим и волим, изгледају добро, изазовне и којима бих чисту десетку дао и ту се прича завршава, јер ће се супруга наљутити, када бих се бавио тим стварима, не бих гледао да ми то буде колегиница.

Фото: Инстаграм принтскрин/rajovicboban

 

- Ја сам од тих мушкараца који напољу може да погледа другу жену, али увек дође кући код своје. А друга ствар је флексибилност, разумевања, у мом случају је 30 година брака, и она је та која је прогутала тих ствари више. Наш посао је такав какав јесте, неизбежно је радити 158 наступа, а да не упаднеш у искушење, да не дођеш у комуникацију са неком млађом цуром, али све је питање колико си јак карактерно да остане на томе. Увек ће бити трзавица, све мање и мање је трзавица и моја лепша половина и ја постајемо све нормалније и нормалнија, а и ја постајем озбиљнији.

Певач је открио и да ли је спреман на улогу деде.

- Дефинитивно, бићу најлуђи деда, једва чекам да постанем, останем се младо и пун енергије и заборавим да имам 50 година, али једва чекам да се мали унук роди, да се играм са њим!

Фото: АТА имагес

 

Рајовић је открио и да ли се и даље јавља масерка која је могла да му уништи брак.

- Могу ти рећи да ми је тај наслов донео трзавица у браку, ја сам то лупио, а онда је супруга реаговала на то, а пре ће бити да је обрнуто, пошто се јавља мушки масер, ја више реагујем.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Драган Којић Кеба

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".