Pevač Boban Rajović progovorio je o koleginicama sa estrade, a zatim otkrio kako je uspeo da sačuva brak.

- Bilo je flertovanja... Sve moje koleginice poštujem, cenim i volim, izgledaju dobro, izazovne i kojima bih čistu desetku dao i tu se priča završava, jer će se supruga naljutiti, kada bih se bavio tim stvarima, ne bih gledao da mi to bude koleginica.

Foto: Instagram printskrin/rajovicboban

 

- Ja sam od tih muškaraca koji napolju može da pogleda drugu ženu, ali uvek dođe kući kod svoje. A druga stvar je fleksibilnost, razumevanja, u mom slučaju je 30 godina braka, i ona je ta koja je progutala tih stvari više. Naš posao je takav kakav jeste, neizbežno je raditi 158 nastupa, a da ne upadneš u iskušenje, da ne dođeš u komunikaciju sa nekom mlađom curom, ali sve je pitanje koliko si jak karakterno da ostane na tome. Uvek će biti trzavica, sve manje i manje je trzavica i moja lepša polovina i ja postajemo sve normalnije i normalnija, a i ja postajem ozbiljniji.

Pevač je otkrio i da li je spreman na ulogu dede.

- Definitivno, biću najluđi deda, jedva čekam da postanem, ostanem se mlado i pun energije i zaboravim da imam 50 godina, ali jedva čekam da se mali unuk rodi, da se igram sa njim!

Foto: ATA images

 

Rajović je otkrio i da li se i dalje javlja maserka koja je mogla da mu uništi brak.

- Mogu ti reći da mi je taj naslov doneo trzavica u braku, ja sam to lupio, a onda je supruga reagovala na to, a pre će biti da je obrnuto, pošto se javlja muški maser, ja više reagujem.

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Dragan Kojić Keba

(Republika)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".