Верица је открила да се са Вељком се упознала путем друштвене мреже "Фејсбук", али како сама истиче није јој се удварао тада, него тек касније.

- Мени се Вељко није удварао, Вељко ми је послао поруку да му се свиђа то што радим и да би волео да сарађујемо. Ја сам мислила да је он неки манекен... Али, то је све суђено, ја сам имала понуде, али тог тренутка када сам одслушала те тактове његове музике рекла сам: "Јао па ти си композитор, супер". И онда смо заиста почели да се дружимо. Иначе, без обзира на моје године стиже ту свашта и то иде на блок одмах наравно. Наравно, ништа непристојно јер ипак колико толико сам ваљда заслужила поштовање - испричала је Верица.

Фото: АТА имагес

 

Креаторка истиче да јој се, иако има 74 године, и дан данас мушкарци удварају.


- И данас ми се удварају, али ја сматрам да је то само због имена јер просто не видим памети у глави једног мушкарца да се удвара жени од 74 године и то мушакарац од рецимо 30-35 година. Мој и Вељков сусрет је потпуно другачији био. Другачије се цела ствар развијала, он има добар израз, ми смо као нокат и месо. Ја мислим да је то једна кармичка љубав, једино што можда није добро је што се све кармичке љубави не завршавају срећно, али ја мислим да ће се ова завршити срећно - рекла је Верица.

Фото: АТА имагес

 

Она је проговорила  и о свом оцу који је, како је сама рекла за њу најбољи и најидеалнији мушкарац, мушкарац ког је највише волела.

- Најстреснија ситуација у мом животу била је смрт мога оца. Имам унуке, имала сам пре Вељка два мужа, имам сада Вељка, али то је мушкарац кога сам највише у свом животу волела. Пре свега, мој отац је био најидеалнији мушкарац на планети за ког сам ја чула да постоји. Та благост његова у односу на моју мајку, на нас, та његова топлина, то његово поверење у мене - рекла је Верица.

Ипак, признаје да на његову сахрану није отишла.

- Ја сам била једно ужасно, ужасно тврдоглаво дете, данас сам тврдоглава жена, признајем, он је у свим тим особинама налазио нешто лепо и увек ми је био ветар у леђа. И увек је био неко ко и ако види да сам погрешила не каже да сам погрешила него каже ниси ти то добро урадила, можеш боље. Мој тата када је умро ја нисам отишла на његову сахрану – испричала је Верица.

Фото: АТА имагес

 

Објаснила је и због чега није отишла на очеву сахрану.

- Ја сам тада села у авион и отишла на Свети Стефан. Мами сам рекла да ја не могу. Седела сам на плажи, знала сам тачно када је време сахране и причала са њим. Ја сам целу ту ситуацију ставила у једну фиоку да је он отпутовао негде далеко и да ја нећу моћи да га видим скоро. Тај тренутак да гледам сахрану нисам могла да поднесем - објаснила је Верица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Одевне комбинације Саше Поповића из 90их: "Имам више гардеробе од свих певачица"

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".