Супруга Новака Ђоковића велики је борац за права животиња, а једном приликом је на Инстаграму признала да не жели да користи парфеме, јер се тестирају на животињама.

Када ју је једна обожаватељка питала шта мисли о парфемима, Јелена је одлучила да објави њено питање, а потом и да одговор.

- Зрачиш баш позитивном енергијом, види се да си дете у души, спонтано и увек жељно знања. Желела сам да питам шта мислиш о парфемима, јер их сви волимо, а мислим да је то још једна тема за истраживање - гласило је питање једне девојке.

Фото: Драган Миловановић

 

Јелена је на питање своје обожаватељке одговорила да не користи парфеме, као и да им је пронашла адекватну замену.

- Драго ми је да учимо заједно! Ја одавно користим есенцијална уља, а не парфеме, али ово је сјајно питање - написала је Јелена.

Фото: Jamie McCarthy/Getty Images

 

Познато је да су есенцијална уља заправо природни парфеми, биљке се прерађују и тако се добијају њихова природна, мирисна уља која се употребљују у ароматерапији или уместо парфема. У тренуцима када имамо мањак енергије или нас нешто мучи на психичком и физичком нивоу, тражимо себи помоћ кроз оно што нам је лепо и пријатно. Есенцијална уља и ароматерапија могу да буду једно такво средство.

Користе се за превентиву, релаксацију, поправљање расположења, негу коже, отклањање проблема и као допунска терапија лечењу које је преписао лекар.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Погледајте како изгледа сестра Јелене Ђоковић - Марија Ристић

(Стил)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".