Supruga Novaka Đokovića veliki je borac za prava životinja, a jednom prilikom je na Instagramu priznala da ne želi da koristi parfeme, jer se testiraju na životinjama.

Kada ju je jedna obožavateljka pitala šta misli o parfemima, Jelena je odlučila da objavi njeno pitanje, a potom i da odgovor.

- Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Želela sam da pitam šta misliš o parfemima, jer ih svi volimo, a mislim da je to još jedna tema za istraživanje - glasilo je pitanje jedne devojke.

Foto: Dragan Milovanović

 

Jelena je na pitanje svoje obožavateljke odgovorila da ne koristi parfeme, kao i da im je pronašla adekvatnu zamenu.

- Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali ovo je sjajno pitanje - napisala je Jelena.

Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

 

Poznato je da su esencijalna ulja zapravo prirodni parfemi, biljke se prerađuju i tako se dobijaju njihova prirodna, mirisna ulja koja se upotrebljuju u aromaterapiji ili umesto parfema. U trenucima kada imamo manjak energije ili nas nešto muči na psihičkom i fizičkom nivou, tražimo sebi pomoć kroz ono što nam je lepo i prijatno. Esencijalna ulja i aromaterapija mogu da budu jedno takvo sredstvo.

Koriste se za preventivu, relaksaciju, popravljanje raspoloženja, negu kože, otklanjanje problema i kao dopunska terapija lečenju koje je prepisao lekar.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda sestra Jelene Đoković - Marija Ristić

(Stil)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".