Супруга најбоље тенисера света Новака Ђоковића, Јелена Ђоковић, свима је добро позната, међутим поједини детаљи из њеног живота ипак су остали непознаница.

 

 

Заправо, многи не знају да супруга првог рекета света, има и млађу сестру која неодољиво подсећа на њу, а пажњу јавности привукла још када је пре неколико година са Јеленом бодрила Новака на УС Опену.

У питању је Марија Ристић која је једно време била део фондације Новак Ђоковић, али је потом одлучила да се посвети свом блогу који обрађује теме мотивације, различитости, моде...

 

 

Међутим, ова свестрана девојка бави се и фотографијом, а своје радове објављује како на свом Инстаграму, тако и на блогу.

Када је у питању приватан живот, Марија је већ неколико година у срећном браку са супругом Будимиром Јовковићем, а колико је њихова љубав јака и колико уживају у заједничком животу, сведоче и бројне фотографије на друштвеним мрежама.

 

 

Такође, иако лепа Марија ужива у тенису, баш као и њена сестра, њено срце ипак је украо потпуно другачији и веома узбудљив спорт. У питању је јахање, ком је посветила сваки слободан тренутак.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Погледајте како изгледа сестра Јелене Ђоковић - Марија Ристић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".