Дугогодишња пријатељица и кума, Јована Алексић, проговорила је о свом пријатељству са популарном певачицом:  

- Концепт наше средње школе био је такав да смо ми имали наставу и часове буквално од ујутру до увече и то је знало да буде веома напорно и сви смо једва чекали петак да идемо кући, да одмарамо, да будемо са породицама. Када бисмо петком завршиле наставу нас две кренемо из школе, она иде правац на станицу, али не кући него за Београд јер је њој било изузетно важно да напредује, да у животу среће најквалитетније људе са којима би радила и у то време је ишла на приватне часове код Александре Радовић.  

Фото: АТА имагес

 

Јована је нагласила да за шеснаест година пријатељства, није имала конфликте са Милицом: 

- После пуних шеснаест година пријатељства, сада и кумства ја могу да тврдим да је она човек који апсолутно никада нема лошу намеру. Нас две се за све ове године нисмо посвађале. Било је разговора свакавих, али најбоље ми је то што код ње апослутно никад ништа не иде под тепих. То се одмах каже шта и како, то се рашчисти. Она највише цени те чисте односе, апсолутно је неко ко никада не забада нож у леђа. Мислим да су то главне ствари које је она добила тим васпитањем од баке и деке - рекла је кума Милице Павловић.

Певачица је показала таленат за музику још када је имала две године:

- Одувек је волела да пева, од малих ногу је имала свој став и мишљење. Никада није била стидљива, већ опуштена и одувек се разликовала од друге деце. Милица је певала на улици, и то већ са 2,3 године када су јој њени купили микрофон и држала нам је концерте на улици. Њен таленат се већ тада видео, обожавала је да игра и пева. Она је увек морала да буде главна и увек је она водила главну реч - додала је Јована Алексић, дугогодишња пријатељица Милице Павловић.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Драгана Мирковић у родном дому у Касидолу деведесетих - зеленило, овце, Гагина девојачка соба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти". Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".