- Мислим да је то непристојно, неко воли да сви знају о његовом приватном животу, а ја мислим да је приватни живот ипак приватна ствар. Мора да постоји неки тренутак који није свима познат - рекао је Бајага за ИнМагазин.

- Презирем ријалити и то претерано експонирање и гледање људима у тањир и купатило. Шта сам јуче јео је потпуно небитно. Људе би требало да занима моја музика - додао је истакнути рокер.

Фото: АТА имагес

 

Бајага се осврнуо и на своју унуку. Супруга Бајагиног сина родила је девојчицу 27. децембра прошле године, а поносни родитељи маленој су дали име Сара.

- Има 10 месеци и то је стварно велико задовољство кад видите другу, трећу генерацију. Једва чекам да порасте, да прохода, да могу да идем с њом у зоолошки, у шетњу – рекао је поносни деда.

Фото: В. Данилов

 

Иначе, Бајага је раније открио да га није изненадило интересовање јавности за његов развод.

- Мислим да је било паметно што сам успео дуго да задржим ту информацију за себе и није било велике панике. Свој приватни живот не износим у јавност и било ми је драго и због деце што то није изашло одмах у јавност, њима је било лакше због тога - рекао је тада Бајага.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Момчило Бајагић Бајага - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".