Крстиња је драстично је смршала, па је недавно морала поново да оде на операцију, овог пута како би јој скинули вишак коже.

Фото: АТА имагес

 

 

"Звезда Гранда" прича да се изненадила кад је јуче стала на вагу, која је показала да има 70 кила.

- Имала сам 162 килограма, а сада имам 70! Волела бих да смршам још само неколико килограма. Операције смањења желуца и затезања коже биле су тешке и обе су, хвала Богу, биле успешне! Уклонили су ми доста коже, не знам тачно колико, а опоравак је био тежак... Пратила сам савете доктора и зато није било грешке. Сада једем све, али много мање, а највише волим чорбице и воће - прича Крстиња и додаје да се не каје што је ишла под нож: - Нису лаке операције, али када видим резултат, заборавим на све! Сада, после две и по године и две захтевне операције, постајем свесна колико сам урадила и колико сам сада срећнија! Сијам на сваком пољу и дај Боже да тако и потраје!

Фото; Принтскрин/Јутјуб/Grand Magazin Tv Grand

 

 

- Имам више самопоуздања. То је добро и за мој посао, јер је поред доброг певања важно и да лепо изгледам. Ово је први пут да сам објавила слику у купаћем костиму а да нисам имала пешкир преко себе или да нисам сакрила неки део тела.

Након што је драстично смршала, Крстиња се развела и вратила девојачко презиме Матановић, али је убрзо нашла новог дечка!

- Мислила сам да ми се дуго неће десити нова љубав, али освојио ме је момак због тога што је посебан и зато што је мушкарац у правом смислу те речи. Из тог разлога волим да му певам песму моје колегинице Александре Младеновић "Посебан" - прича певачица и додаје да њен момак не воли медије.

- Мој партнер није из јавног живота и њега то не интересује. Ако некад и пожели да буде део јавности, испунићу му жељу.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

ТРАНСФОРМАЦИЈА: Невероватна моћ шминке

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".