- Mislim da je to nepristojno, neko voli da svi znaju o njegovom privatnom životu, a ja mislim da je privatni život ipak privatna stvar. Mora da postoji neki trenutak koji nije svima poznat - rekao je Bajaga za InMagazin.

- Prezirem rijaliti i to preterano eksponiranje i gledanje ljudima u tanjir i kupatilo. Šta sam juče jeo je potpuno nebitno. LJude bi trebalo da zanima moja muzika - dodao je istaknuti roker.

Foto: ATA images

 

Bajaga se osvrnuo i na svoju unuku. Supruga Bajaginog sina rodila je devojčicu 27. decembra prošle godine, a ponosni roditelji malenoj su dali ime Sara.

- Ima 10 meseci i to je stvarno veliko zadovoljstvo kad vidite drugu, treću generaciju. Jedva čekam da poraste, da prohoda, da mogu da idem s njom u zoološki, u šetnju – rekao je ponosni deda.

Foto: V. Danilov

 

Inače, Bajaga je ranije otkrio da ga nije iznenadilo interesovanje javnosti za njegov razvod.

- Mislim da je bilo pametno što sam uspeo dugo da zadržim tu informaciju za sebe i nije bilo velike panike. Svoj privatni život ne iznosim u javnost i bilo mi je drago i zbog dece što to nije izašlo odmah u javnost, njima je bilo lakše zbog toga - rekao je tada Bajaga.

BONUS GALERIJA: Momčilo Bajagić Bajaga - retrospektiva karijere

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".