Наиме, Рада Манојловић већ данима је на мети опсесивног фана, извесног Дарија Шогоровића, бившег учесника ријалитија „Парови“, који је прво тврдио да има интимни снимак са њом, а потом и објавио фотографију голе девојке којој је прекрио лице, а за коју се свакако види да није певачица.

Рада Манојловић се се захвалила легенди народне музике Мирославу Илићу на речима подршке које јој је упутио након инцидента с опсесивним фаном. Наиме, певач је апеловао на надлежне институције да заштите певачицу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/pravimiroslavilic

 

- Волео бих да млади људи почну пристојно да се понашају према млађим колегиницама. Није витешки да се уз помоћ дигиталних медија уништавају животи младим и талентованим девојкама као што је наша Рада Манојловић. Надлежне институције треба тиме да се позабаве-написао је Мирослав Илић на свом Инстаграм профилу.

Радмила Манојловић је поделила на друштвеној мрежи Инстаграм објаву певача и захвалила се на лепим речима.

Подсетимо, легендарни певач слави златни јубилеј, 50 година каријере, а уједно и свој рођендан,а тим поводом ће уприличити спектал за публику. Предстојећи концерт ће организовати 10.децембра у Штарк Арени.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".