Певачица Рада Манојловић нашла се у епицентру скандала када је њен фан и бивши ријалити учесник "Парова" Дарио Шогоровић јавно рекао како ју је наводно платио 10.000 евра како би са њом имао интимне односе, као и да је са њом радио оно што многе не би дозволиле.

Фото: Инстаграм принтскрин/radamanojlovic

 

 

Дарио је објавио неколико фотографија на којима су непознате девојке, тврдећи да је Рада на њима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Рада Манојловић

 

 

- Рада је Шогоровића већ пријавила полицији због прогањања и узнемиравања, али се он не зауставља! Она сада спрема и тужбе, све ће да решава на суду јер је видела колико је далеко отишла цела прича. Раду зову људи са свих страна, забринути су јер не знају шта тај дечко може да уради. Неки причају да је манијак, раније је долазио на њене наступе, уредно је молио за фотографије, али то је све. Нико не зна разлог зашто је тако одједном почео да пушта такве неистине у јавност, да прави фото-монтаже и пише све и свашта - рекао је извор близак певачици, па је објаснио да Дарио вероватно већ зна да ће све завршити на суду, али да намерно све ради контра:

- Тај дечко мисли да парама све може да се реши, па и на суду. Сигурно је видео да га је Рада пријавила полицији, да ће све да оде и на суд, па намерно наставља да пише гадости да би показао да се не плаши. Рада је под притиском јер њој блиски људи свашта читају, потресу се, па је зову да виде да ли је све ОК. Због тога је пресекла и рекла да ће да га тужи и за душевну бол, каже извор за "Републику".

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".