Naime, Rada Manojlović već danima je na meti opsesivnog fana, izvesnog Darija Šogorovića, bivšeg učesnika rijalitija „Parovi“, koji je prvo tvrdio da ima intimni snimak sa njom, a potom i objavio fotografiju gole devojke kojoj je prekrio lice, a za koju se svakako vidi da nije pevačica.

Rada Manojlović se se zahvalila legendi narodne muzike Miroslavu Iliću na rečima podrške koje joj je uputio nakon incidenta s opsesivnim fanom. Naime, pevač je apelovao na nadležne institucije da zaštite pevačicu.

Foto: Printskrin/Instagram/pravimiroslavilic

 

- Voleo bih da mladi ljudi počnu pristojno da se ponašaju prema mlađim koleginicama. Nije viteški da se uz pomoć digitalnih medija uništavaju životi mladim i talentovanim devojkama kao što je naša Rada Manojlović. Nadležne institucije treba time da se pozabave-napisao je Miroslav Ilić na svom Instagram profilu.

Radmila Manojlović je podelila na društvenoj mreži Instagram objavu pevača i zahvalila se na lepim rečima.

Podsetimo, legendarni pevač slavi zlatni jubilej, 50 godina karijere, a ujedno i svoj rođendan,a tim povodom će upriličiti spektal za publiku. Predstojeći koncert će organizovati 10.decembra u Štark Areni.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".