Чувена дизајнерка Маријана Матеус већ годинама важи за жену која има истанчан укус, врло радо показује колико има стила  и не крије да ужива у луксузу.  

Када се појави, не може проћи незапажено. Главна тема разговора са Маријаном је стил, док се често питају и за њен емотивни статус али има и оних који желе да завире у њен дом. 

 

 

Дизајнерка је власница неколико некретнина широм света, а сваку од њих је уредила по свом укусу са дозом  луксуза. Маријана живи на неколико дестинација. Раније је живела у Аустрији и Америци, доста времена проводи у Будимпешти, Лондону, Франкфурту, Београду.

 

 

Свој стан у Немачкој средила је по последњој моди у црним и белим тоновима, а посебан детаљ су јако велики прозори.

Дизајн је сличан и у претходном стану у ком доминира намештај од коже и много цвећа, али овог пута се истичу нијансе браон боје које наглашавају моћ.

 

 

Стан у Лондону је описује се посебно. Сваки детаљ сје пажљиво изабран, урамљене су породичне фотографије, а луксузна лампа и црвена гарнитура су само употпуниле цео доживљај ентеријера.

Маријана у Београду обожава своју терасу коју је декорисала цвећем и модерним столицама за одмор, па не сумњамо да је и остатак стана уређен слично као све претходне некретнине.

(Глоси)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".