Čuvena dizajnerka Marijana Mateus već godinama važi za ženu koja ima istančan ukus, vrlo rado pokazuje koliko ima stila  i ne krije da uživa u luksuzu.  

Kada se pojavi, ne može proći nezapaženo. Glavna tema razgovora sa Marijanom je stil, dok se često pitaju i za njen emotivni status ali ima i onih koji žele da zavire u njen dom. 

 

 

Dizajnerka je vlasnica nekoliko nekretnina širom sveta, a svaku od njih je uredila po svom ukusu sa dozom  luksuza. Marijana živi na nekoliko destinacija. Ranije je živela u Austriji i Americi, dosta vremena provodi u Budimpešti, Londonu, Frankfurtu, Beogradu.

 

 

Svoj stan u Nemačkoj sredila je po poslednjoj modi u crnim i belim tonovima, a poseban detalj su jako veliki prozori.

Dizajn je sličan i u prethodnom stanu u kom dominira nameštaj od kože i mnogo cveća, ali ovog puta se ističu nijanse braon boje koje naglašavaju moć.

 

 

Stan u Londonu je opisuje se posebno. Svaki detalj sje pažljivo izabran, uramljene su porodične fotografije, a luksuzna lampa i crvena garnitura su samo upotpunile ceo doživljaj enterijera.

Marijana u Beogradu obožava svoju terasu koju je dekorisala cvećem i modernim stolicama za odmor, pa ne sumnjamo da je i ostatak stana uređen slično kao sve prethodne nekretnine.

(Glosi)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".