Снежана истиче да она и њен супруг годинама спремају зимницу, а то нису пропустили ни ове јесени.

- Откад смо се преселили у кућу, сваке године правимо ајвар! Док смо живели у стану, нисмо за то имали могућности, а сада имамо где да печемо паприке и спремамо зимницу - прича Снежана Борјан и додаје да је она главна домаћица, док јој муж само помаже.

Фото: принтскрин инстаграм/snezanafi

 

- Имамо времена да правимо зимницу и радимо то из љубави. Припремамо мање количине, колико је довољно за нас у кући. Не волим куповну зимницу, најлепши ми је домаћи ајвар. Тако знам шта једемо...

Супруга голмана Црвене звезде каже да ужива у печењу паприка јер је то враћа у детињство:

- Одрасла сам у Ужицу и тамо сам највише уживала када с јесени, док наше маме и баке праве ајвар, осетим мирис печених паприка. Нема ништа лепше од тога!

Фото: принтскрин јутјуб PRVA

 

Снежана се и на Инстаграму похвалила да спрема зимницу. Она се снимала док са супругом Миланом и сином Филипом пече паприке. Каже да су се многи изненадили када су видели тај снимак.

- Када сам објавила снимак, људима је било чудно што правим ајвар. Шокирали су се, јер ме очигледно преко друштвених мрежа доживљавају на потпуно другачији начин. Другарице су ми слале поруке: "Колико времена треба да се то спреми? Зар ти није лакше да купиш ајвар?" Одговорила сам им да ништа није укусније од нашег домаћег ајвара.

Снежана се хвали да је добра домаћица.

- Није уопште чудно то што правим ајвар, пошто скоро сваки дан кувам домаћа јела и три пута недељно идем на пијацу! - завршава причу Снежана Борјан.

ГАЛЕРИЈА: ФК Црвена Звезда

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".