Зоран Ђорђевић, отац српских јутјуберки  Анђеле и Нађе, које су популарне код млађе популације, узнемирио је јавност када је на Јутјуб каналу објавио да су његове ћерке заједно са још једном рођаком и супругом нестале у Француској у понедељак. 

Подсетимо, Анђела и Нађа су девојке из Пожаревца, које живе у Паризу и које доминирају балканском Јутјуб заједницом, а успех им је дошао вртоглаво. Судећи по сајту "социалбладе.цом", оне месечно од Јутјуба инкасирају најмање 5.000 долара.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Анђела&Нађа

 

Анђела и Нађа су се 2012. године преселиле са породицом у Француску, јутјуб канал отвориле су док су још нису биле пунолетне. Канал прати скоро милион пратилаца.

Девојке су на јутјубу објављивале видео снимке различитог садржаја почев од распемања собе до савета како се обући за школу и средити нокте до шокантних снимака у којма пију воду из тоалет шоље, ствљају лимун у очи, опијају се пред малолетницима. Оне су за то све имале подршку оца.

Јутјуберке и њихов отац су једном приликом ушли у расправу са Баком Прасетом. 

У средиште пажње су дошле када су избациле песму "Ола Оле" за коју је Бака Прасе у свом снимку рекао да "има толико аутотјуна да је и сам програм избаговао".

Између њих је затим избио рат, а у све се, умешао и отац Анђеле и Нађе који је у уживо укључењу сочним псовкама и претњама одговорио Богдану. На то је уследила Богданова реакција, праћена песмом "Аутотуне" која обилује прозивкама и сочним вређањима на рачун две девојчице и њиховог оца.

- Анђела Ђорђевић има 23 године

- Похађа вишу школу за естетику

- Нађа Ђорђевић има 21 година

- Студент је права

- Рођене су у Пожаревцу

- Живе у Француској

- На Јутјубу имају заједно преко милион пратилаца

- На Инстаграму свака има по око 400.000 пратилаца

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".