Наиме, како је Маја склона честим променама имиџа, многи су је оптуживали да чини све како би што више личила на своју супарницу Ану. 

Брендон некадашњи пријатељ Маје, поново је започео ову причи када је објавио фотографију обе задругарке на којој су готово идентичне. Наравно, спојио је и назначио копију- Мају, и оригинал- Ану. Јер је исти боју косу, као и фритуру прву понела маја.

Фото: АТА имагес

 

Маја се осврнула на те коментаре али открила и који је прави однос нетрпељивости са Аном Кораћ.

- Те персоне не би постојале да њихово име не иде уз моје име. Иако се они боље коментаришу него ја. Када неки људи немају шта друго да понуде осим одређених личних услуга тј. најстаријих делатности, онда се они баве тиме ко је кога копирао, а мене то заиста не интересује. Ја девојку заиста не коментаришем. Јањуш је главни проблем, ми нисмо имале икакав проблем пре тога, рекла је маја у интервјуу за "Еспресо".

Са Мајом рат води и бивши пријатељ Бранислав Радоњић Брендон који је открио у каквим ситуацијама је све задругарка бежала код њега, а онда отишао и корак даље објавивши снимак на којем је Маја голих груди у сукобу са Такијем.

- Ми ћемо се видети на суду, то је стари ријалити играч коме је и Бог рекао "лаку ноћ". Он је отворио свој јутјуб канал. 2, 3 пута сам снимала са њим, а после тога је постао заиста напоран и почео да ме зове по цео дан и да ми шаље поруке, а ја имам и своје обавезе. Почео је да ме пљује само из разлога јер нисам желела да наставим да снимам клипове са њим где би он зарађивао паре на конту мог имена. Почео је да измишља лажи, како ја не знам ко је отац детета и за то ће бити тужен, рекла је Маја.

(Нпортал, Еспресо)