- Како могу да будем добро сам, пијем лекове за смирење. Паднем ја тако психички. Тешко ми је све ово пало. Када ме је продукција прошле недеље извела из “Задруге”, претпоставила сам да је нешто везано за тату. Од кад је мајка умрла, стално је говорио да не може без ње и да хоће да иде да живи код ње. Вриштала сам када су ми саопштили да је отац умро. Са њима сам живела и проводила време. Пазили су ме, мазили су ме. Све на шта сам помислила, имала сам, они су ми обезбедили. Мој отац је још у јуну написао опроштајно писмо, јер је већ тада решио да одузме себи живот. Када сам ја то приметила и убеђивала да се не убије, кренуо је да прети мени пиштољем. Хтео је мене да убије тај дан. Њему су тај дан полицајци одузели пиштољ. Био је нервно растројен. Покушавала сам стално да причам са њим, али помоћи није било. Нажалост сада више није са нама - прича Олга потресена и додаје:

- Он није био против тога да уђем у ријалити. Мој отац није рекао: "Нисам ја за то", јер да је то изговорио, ја никада не бих ушла. Ја никада нисам била проблематична, увек сам завршавала студије у року. Заболело ме је кад сам чула да се отац убио због мог лошег понашања. Моћи ћу да се вратим у ријалити, биће ми лакше у колективу и већ од сутра сам у “Задрузи”. Тражићу психолога и биће ми теже да спавам, али морам да се изборим са самом собом - поручује Олга, док њена сестра Катарина детаљније описује шта се догађало са њиховим оцем.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

 Њему је пукло слепо црево пре годину и по дана. Након тога је одлучио да врати црево у првобитни положај, међутим он је могао да живи и без тога. Сваки дан се три пута кеса мењала. Убеђивала сам га да не иде поново на операцију црева, али ме није послушао. Он је на операцији добио сепсу. У међувремену је добио и температуру, све се загадило, јер је добио сепсу. То се све дешавало пре седам месеци. Без обзира што сам разговарала са њим сваки дан, он је пропадао. Олга је била ту, али је она била млада. На крају крајева нисам знала да је он у тешком психичком стању. Има унуче, има мене, има Олгу. Он је увек осуђивао такве ствари. Све више је мршавио, одбијао је храну. Била сам преоптерећена. Говорила сам да то мени не смета, него ми је само било потребно да сарађује са мном. Последњи дан сам се обраћала Хитној помоћи, нису хтели да дођу. Звала сам дом здравља да ми препишу упут за психијатра. Нико ми није изашао у сусрет за психичке болеснике. Мени је било страшно да свог оца стављам у тако страшном стању. Последњи дан је почео да се губи. Престао је да једе. Тог кобног дана се није јављао и тада сам посумњала о чему се ради. Замолила сам комшију да оде до стана, он је звонио, али се нико није јављао. Бојала сам се да уђем у кућу сама, па сам заједно сам са комшиницом ушла у дом. Све остало је јако страшно што сам затекла. Био је јак човек, жао ми је што се све тако десило - закључује Катарина.

Олга тврди да се отац није убио због снимка који је испливао у јавност. Наиме, на том видео запису се види како је Олга приснија са задругаром Дином Диздаревићем. А на овај начин је објаснила ситуацију.

Фото: Инстаграм принтскрин/ Zadruga Official

 

- Дино ме је молио да уђе преко мене у ријалити и ја сам га и препоручила. Плакао је сваки дан да уђе унутра. Покушавао је и преко Јањуша да уђе у "Задругу", међутим он га је искулирао. На том спорном снимку ми смо плесали, ја сам се све време смејала и знам да га нисам љубила у полни орган. Његов друг је то све снимао и Дино је знао о чему се ради. У међувремену када се догађао улазак у ријалити, њега нико није звао за карантин. Позвао ме је и жалио се како сам ја та која је стопирала његов улазак у ријалити. Претио ми је преко телефона и изговорио да ће направити причу која ће ми уништити живот. Вероватно је мог оца заболео тај интимни снимак са Дином, али се због тога убио није. Дину су одсекли прст на нози, јер је имао дугове које није платио. Али полако, причаћу о свему у ријалитију - истиче она.

 

(Курир)