Судећи по наслову Брендоновог видеа на Јутјубу, Маја је псовала и вређала оца Такија Маринковића. На снимку се види како седи гола у апартману док прича на телефон, док је он очигледно присуствовао тој ситуацији:

На овом линку можете погледати о ком видеу је реч.

- Нећу да се смирим уопште. Срам те било. Ђубре једно маторо, ј*бем ли ти маму у п*чку - чује се Маја, а Брендон је кришом снимао.

Подсетимо, сукоб бивших пријатеља почео је након што је Маја изигнорисала Брендонов позив да будео део његовог Јутјуб канала.

Брендон је недавно на свом каналу оплео по Маји

 - Она је била код мене у нервном растројству, да је звала све људе које познаје, да скоро од свих добила одбијен позив, смарала је Јањуша летос, њен план је био да је прихвати као девојку и да га придобије са дететом. Она је била под знаком питања да ли је стварно била трудна са Јањушем или са Филипом Царем. Она је мени објашњавала те њене односе, радили су на томе генерално, она је свесно затруднела са Јањушем, још у ријалитију, мислећи да ће он њу у потпуности прихватити, јер зна какав однос има према својој ћерки, јер зна да воли децу. Она долази један дан код мене и несигурна да ли је затруднела са Јањушем или са Царем. Ја сам што се тиче тих тема катастрофа, не подржавам абортусе - рекао је Брендон тада.