Квиз Потера већ традиционално окупља породицу и пријатеље око малог екрана, а док се навија за екипу и скоро увек против Трагача, вичу се одговори, понекад у глас.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/РТС

 

 

Овог пута су такмичари успели да победе победе трагача Милорада Милинковића и освоје скромних 315 000 динара, а оно што је многе освојило је и симпатична такмичарка Вера Рајовић и њен случајни сусрет са својим бившим студентом.

Јован Мемедовић у најави сваке епизоде наиме каже да су такмичари људи који се претходно нису познавали, али изненађења и одступања су наравно увек могућа! Управо такво изненађење догодило се вечерас (синоћ) симпатичној докторки наука и пензионисаној професорки психологије са Београдског универзитета Вери Рајовић.

Фото: Јутјуб принтскрин/РТС

 

 

Седамдесетогодишња Вера је решила да се пријави за квиз како би се забавила али и показала гледаоцима да су припадници њене генерације захваљујући великом знању и искуству сјајни такмичари. И све је то постигла, а успут је међу члановима своје екипе препознала и бившег студента Филипа Радовића мастер историчара. Можда баш због треме од бивше професорке Филип једини нажалост није успео да умакне трагачу у другој игри.

Вера се у финалној потери нашла са наставницом музичке културе Јованом Јанковић и комерцијалистом Миодрагом Јоксимовићем. Помало уплашени тим је у финалној потери успео да направи само 13 корака предности, што Трагачи обично брзо и лако стижу.

Фото: Јутјуб принтскрин/РТС

 

 

Ипак, Милорад Милинковић се на самом старту није снашао с неколико питања и његова концентрација се бесповратно срушила. Успео је да тачно одговори на свега девет питања, а тим га је враћао неколико пута. Довољно за победу у коју Вера није могла да поверује. Гледаоце је насмејала њена искрена реакција и констатација: "Молим?! Немогуће, нешто није регуларна потера. Па кад је могао Гос’н Милинковић да има само девет одговора?“ на шта је трагач одговорио "Кад нема концентрацију."

Још једном смо утврдили зашто волимо Потеру: зато што је у њој сваки резултат могућ!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".