Kviz Potera već tradicionalno okuplja porodicu i prijatelje oko malog ekrana, a dok se navija za ekipu i skoro uvek protiv Tragača, viču se odgovori, ponekad u glas.

 

Foto: Jutjub printskrin/RTS

 

 

Ovog puta su takmičari uspeli da pobede pobede tragača Milorada Milinkovića i osvoje skromnih 315 000 dinara, a ono što je mnoge osvojilo je i simpatična takmičarka Vera Rajović i njen slučajni susret sa svojim bivšim studentom.

Jovan Memedović u najavi svake epizode naime kaže da su takmičari ljudi koji se prethodno nisu poznavali, ali iznenađenja i odstupanja su naravno uvek moguća! Upravo takvo iznenađenje dogodilo se večeras (sinoć) simpatičnoj doktorki nauka i penzionisanoj profesorki psihologije sa Beogradskog univerziteta Veri Rajović.

Foto: Jutjub printskrin/RTS

 

 

Sedamdesetogodišnja Vera je rešila da se prijavi za kviz kako bi se zabavila ali i pokazala gledaocima da su pripadnici njene generacije zahvaljujući velikom znanju i iskustvu sjajni takmičari. I sve je to postigla, a usput je među članovima svoje ekipe prepoznala i bivšeg studenta Filipa Radovića master istoričara. Možda baš zbog treme od bivše profesorke Filip jedini nažalost nije uspeo da umakne tragaču u drugoj igri.

Vera se u finalnoj poteri našla sa nastavnicom muzičke kulture Jovanom Janković i komercijalistom Miodragom Joksimovićem. Pomalo uplašeni tim je u finalnoj poteri uspeo da napravi samo 13 koraka prednosti, što Tragači obično brzo i lako stižu.

Foto: Jutjub printskrin/RTS

 

 

Ipak, Milorad Milinković se na samom startu nije snašao s nekoliko pitanja i njegova koncentracija se bespovratno srušila. Uspeo je da tačno odgovori na svega devet pitanja, a tim ga je vraćao nekoliko puta. Dovoljno za pobedu u koju Vera nije mogla da poveruje. Gledaoce je nasmejala njena iskrena reakcija i konstatacija: "Molim?! Nemoguće, nešto nije regularna potera. Pa kad je mogao Gos’n Milinković da ima samo devet odgovora?“ na šta je tragač odgovorio "Kad nema koncentraciju."

Još jednom smo utvrdili zašto volimo Poteru: zato što je u njoj svaki rezultat moguć!

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".