Милица Павловић ниже успехе како у певачкој, тако и у глумачкој каријери. Она је недавно добила престижну награду на међународном фестивалу "Федис" где су она и Милош Тимотијевић проглашени за најпопуларнији глумачки пар.

Међутим, тада је дошло до пеха и пропуста организатора, те су приликом уручивања награде погрешили певачицино презиме. На видео-биму иза певачице стајало је презиме њене колегинице имењакиње, те је писало да је награда додељена Милици Тодоровић.

- Нисам стигла да јавим Милици да јој је награда код мене. Свакако, одазивам се на оба презимена јер су се и њој, а и мени, већ дешавале такве ситуације. Једноставно, људи у секунди пермутују наша презимена и не видим ништа страшно у томе. Не желим да верујем да је неко из пакости и љубоморе изазвао овакву ситуацију и погрешио моје презиме - рекла је Милица за "Ало" и додала:

Фото: Инстаграм/senoritamilica

 

 

- Знам да је било много полемике око тога зашто су Гага Антонијевић и Наташа Дракулић баш мени дали поверење да одиграм главну улогу у серији "Певачица", као и да су се за ову улогу бориле бројне глумице, али то није разлог да се било ко љути или буде киван на мене. Публика је очигледно прихватила моју интерпретацију лика Иване Лазић, допало им се како смо Милош Тимотијевић и ја донели љубавну причу из серије, и решили да нас награде. То је једино важно - објаснила је секси сењорита, која не крије да је поносна на то што је понела престижну награду.

- Наравно да сам срећна и поносна. Пре само годину дана нисам могла ни да замислим да ћу добити овако престижну награду на једном међународном фестивалу. Ово ми је огроман ветар у леђа и подстрек да у другој сезони серије будем још боља, посвећенија, фокусиранија. Важно ми је да сам оправдала поверење које сам добила од комплетне екипе која је радила на серији, а сада ми је важно и да испуним очекивања публике - закључила је она.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелена Тинска

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".