Када није пред камерама, Марина Тадић живи мирним породичним животом и ужива у тренуцима са својим супругом Урошем и ћеркицом Вером, а о интими ретко говори.

Ипак, приликом гостовања у емисији "Викенд на К1" певачица је отворила душу и испричала како је изгледала њена борба са анксиозношћу.

- Имала сам проблем са дисајним путевима, али када сам ушла у причу са докторком схватила је да су емоције узрок таквог стања. Те емоције су биле заробљење дубоко у детињству. Мој приступ људима ме је највише оптерећивао јер сам морала да о свима бринем. Ја сам била та која је мама свима. Тада сам отишла на терапију, чувени гешталд, који ми је много помогао. Од тада говорим људима да морају више да говоре о себи и својим проблемима, јер код нас се углавном не говори о томе.

Марина је објаснила које симптоме је имала и како је превазишла стање анксиозности.

- Нисам имала тај панични напад. Мени се дешавало да мислим да лудим. То сам приписивала људима, јер у једном тренутку ви сте толико преплављени људима да вас они “поједу”. Мени је то највише сметало. Ја сам велики “упијач”. Милијарду људи око мене и ја упијам и негативну и позитивну енергију. Дођем кући и видим да то није моје, свесна сам да то није моја енергија. Имала сам проблеме и на наступима – рекла је певачица и додала.

- Видим некога и помислим да је тужан, и онда сам мислила да је тужан због мене, да му се не свиђа како ја певам. И онда сам присвајала сву енергију тих људи. Кући сам долазила тотално сломљена. Приписивала сам то себи и питала се шта сам ја то погрешно урадила, али научила сам разне вежбе уз помоћ којих сам то превазишла то стање – испричала је Марина.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања певачице Марије Микић 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".