Наша позната тенисерка Ана Ивановић након удаје за Бастијана Швајнштајгера преселила се у Аустрију где је створила своје мало парче раја.

У породичној кући у малом месту Вестедорфу живи са супругом и са синовима Луком и Леоном. Ана је неко ко не воли много да се експонира у јавности, али на основу фотографија са друштвених мрежа може се закључити да она заиста има дом из снова.

Фото: Профимедиа

 

 

Њихова кућа је смештена у мирном делу града, а имају и велико двориште окружено зеленилом. У оквиру дворишта они имају тениски и фудбалски терен, као и теретану. 

При одабиру локације где ће свити породично гнездо гледали су да то не буде предалеко од Србије. Зато су се одлучили за ту локацију која је од Београда удаљена свега 800 километара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Приликом уређења дома Ана је водила рачуна и о најситнијим детаљима, па се слободно може рећи да је створила дом баш по мери њене породице.

Цела кућа је уређена у минималистичком стилу. Претежно доминирају светли тонови, попут беле, крем и сиве боје. За ову комбинацију боја определили су се како би кућа изгледала светло и још пространије. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

При одабиру намештаја водили су рачуна да он буде удобан, али и функционалан, а сваки кутак куће прилагођен је деци.

Ана је одлучила да главна просторија у кући буде кухиња, која је врло пространа и у којој Ана својим малишанима спрема омиљене оброке. У њој се налази велики шанк, који представља радну површину за кување.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Цела кухиња је беле боје и изгледа као мало гастрономско царство.

Спаваћа соба је у мирним беж тоновима, са великим брачним креветом и огледалом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Осим тога у кући постоји и теретана у којој Ана редовно вежба, а у томе јој се често придружи и супруг, па понекад чак и деца. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Ане Ивановић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".