Певачица и композиторка Емина Јаховић на сцени је од тинејџерских дана, па не чуди што годинама важи за једну од најцењенијих и најуспешнијих дама у поп музици, као ни што је изградила праву малу пословну империју.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Она захваљујући свом вредном раду може себи да приушти само најбоље, а највише љубави и пажње посветила је уређењу простора у ком проводи највише времена - свом дому.

Како су писали медији, велелепна вила коју су турски певач Мустафа Сандал и Емина стекли током брака један је од разлога њиховог спорења након развода. Почетком године писало се да Мустафа жели да продају кућу, што Емина не подржава јер је много уложила у музички студио који се налази у њој, а то је само део онога у чему певачица ужива са сином Јаманом и Јавузом.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Већ неко време, певачица дели фотографије из стана који је нови дом њеним синовима и њој и који одише топлом породичном атмосфером, а дотеран је у модерном стилу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

 

Како видимо на фотографијама које је она делила на Инстаграму, Емининим домом царују бела боја и, уопште, светли тонови - светлије нијансе сиве и беж боје. Највећи број украса попут ваза и фигурина и ногари намештаја су, занимљиво, тамни, чиме је постигнут веома ефектан контраст, а ту је и једна фотеља модерног дизајна која својом тамнозеленом бојом одудара и чини централни део дневног боравка. Када је реч о детаљима, Јаховићева очигледно обожава миришљаве свеће, па их има у различитим облицима и бојама.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

 

Једном приликом певачица је објавила снимак којим је показала да спратове куће повезује бело степениште с пажљиво планираним осветљењем и стакленим преградама испод гелендера.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

- Пре свега морам да нагласим да ми је локација овог стана била пресудна јер је близу свега што ми је у току дана потребно, па могу да одем на више места. За разлику од моје куће, која је била у природи, и за све ми је требало много више времена - истакла је Емина за Блиц.

- Поглед на Босфор који ме изузетно смирује је такође био пресудан у одабиру животног простора. Ја волим минимализам са дозом елеганције. Мешавина мермера и дрвета као и конбиновање старог и новог. Увек имам архитекту која само прати моју линију у којој се добро осећам.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Њена оаза мира уређена је са стилом, а месецима је бирала намештај и декорацију како би све било на свом месту. Ипак, највише времена проводи у пространом дневном боравку који је сав у стаклу.

- Волим дневни боравак који гледа на море - признаје певачица.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Судећи по најновијим фотографијама које је Емина делила, она посебно воли златни сјај у дому, па је недавно показала раскошно огледало са тешким златним рамом, а у истом су тону и прозори и осветљење изнад њих.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".