Водитељка емисије ДНК, Наталија Симовић проговорила је о ситуацијама које су јој се десиле у поменутом тв формату.

Наиме, многе сцене из епизода у којима се дешавају разни лапсуси учесника постану касније хит на друштвеним мрежама. Наталија признаје да је њој једна од најсмешнијих ситуација била она када ју је деда Моша шчепао и почео да је пипка пред камерама, али је истакла да је било и доста дирљивих животних прича које су јој измамиле сузе и дубоко је потресле.

 

 

- Најкомичнија сцена на снимању емисије ДНК ми је епизода с Мошом. Свима су смешне сцене кад учесници у емисији праве лапсусе, али било је много ситуација у којима ми их је било жао. Знате, то су тешке животне приче иако се, на крају, сви залепе за те лапсусе кад неко изговори - рекла је водитељка, па кроз смех наставила:

- Причали су ми да су ми очи к***ањске, човек ме је у тој епизоди “Моша” испипао кад је почео да ме грли, на кварно. Међутим, ту у емисији нема ништа намештено и зато и иде такав програм. Упадамо људима у куће с упаљеним камерама и тако почиње снимање. Никада не припремам питања, само пуштамо да живот исприча своју причу и копамо около где учесници хоће да слажу. Било је и непријатних ситуација. Терали су нас из дворишта као кокошке. Такмичар тера жену, па и мене с њом! Никад није долазило до инцидената, на срећу, али има свега.

 

 

- Плакала сам много пута, тешко ми је пало кад је једна девојка причала да не зна да има снајку у кући да је силована у дому у ком је била кад је била дете. Нису знали да је вођен поступак против човека који је то урадио. То су моје прве сузе пред камером, које нисам могла да савладам. После је једна жена сматрала да су је слагали да јој је дете умрло, а у ствари су га украли, и да је 15 година касније срела девојку за коју је мислила да јој је ћерка. Обе су биле убеђене у то кад су се нашле. Има баш тешких ствари. Идем на свако снимање пуним срцем и зато ми се људи толико отварају кад снимамо.

- Посао ме је сам нашао. Дала сам отказ у адвокатској канцеларији јер нисам била задовољна знањем које сам тамо могла да добијем. Док сам тражила други посао у праву, нашао ме је овај. Надам се да ме неће заобићи ни нека улога у неком пројекту - прича Наталија и додаје:

 

 

- Кад сам почела да водим емисију, повукла бих се да ме људи нису одмах прихватили на почетку. Да се нисам добро уклопила, не бих била ту ево већ пет година. Нисам се никада трудила да преузмем формат и да из њега изађем ја, као битнија од саме емисије, и мислим да је публика то одмах схватила. Нисам ја другачија приватно у односу на то кад се упале камере. Да би неко био духовит, мора да буде интелигентан. Имам довољно година да сам искрена према себи, некад сам мангуп, некад сам дама, некад неко ко воли да учи, па хоће да буде и иза камере. Нисам имала предрасуде о емисији ДНК јер сам гледала неколико епизода пре тога. Моја колегиница је мене видела као неког ко би то одлично водио, тако да смо постигле договор и кренули у рад. Сви на Пинку су дали зелено светло и ето мене пред камерама. Кад сам дошла да будем део екипе, све је било хаотично. Рекли су ми: “Хајде да пробамо да видимо како иде”, међутим, све је испало добро и тако смо почели да радимо - рекла је Наталија Симовић.

(Објектив)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".