Лепа Лукић у једној емисији на "Курир" телевизији говорила је о својој каријери и тренутном животу у Канади, поред многих тема дотакла се и својих прихода, и открила да прима чак три пензије.

- Што бих крила, кад сам их све заслужила. Имам једну националну пензију, као призната певачица. За похвалу је имати статус истакнутог уметника. У Канади сам била удата и на основу тога имам пензију, а имам и на године пензију. Једна душа, једна гуша. Ја помажем моје, братанца, његову жену, фамилију, рекла је она.

Фото: П. Милошевић

 

 

Такође, певачица се дотакла и естрадних тема па је открила и са ким се од познатих дружи.

- Ни са ким. Немамо ми времена за то. Ја сад дошла из Канаде и баш ми пада на памет да идем да се дружим! Али се ценим са доста њих. Имам колеге са којима причам преко телефона. Обожавам Снежану Ђуришић, Зорицу Брунцлик, Ану Бекуту, Цакану. Са Меримом Његомир сам се и дружила. Срце ме боли за њом. Њену смрт нисам прежалила. Кад сам гостовала на Космају, одлазила сам код ње у кућу. Пре неки дан, зове ме Кемиш, пита ме шта радим, ја му кажем: "Реци". Каже: "Па, само сам хтео да те питам како си, ништа више, да ли си здрава, да ли је све како треба". Лепо је кад људи брину за вас. После сам ја звала Зорицу, попричале смо мало. Са колегама се срећем по телевизијама, изљубимо се, испричамо. Ево, сад Зорица и Кемиш иду у Немачку. Никако не можемо да се ускладимо, каже певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Краљица народне музике Лепа Лукић - ретроспектива каријере

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".