У јулу ове године певач Лексингтон бенда Бојан Васковић и његова лепша половина, Александра објавили су да очекују треће дете. На одушевљење свих, лепа докторка је на свом „Инстаграм“ налогу где има више од 45.000 пратилаца поделила емотивну фотографију откривши да ће Анђелина и Михајло добити појачање.

Њена последња објава на Инстаграму дотакла је срца многих јер говори о зебњама и потешкоћама које је доживела у трећој трудноћи. Она је овом приликом поделила емотивни видео запис на коме се виде реакције свих чланова шире породице када су сазнали за докторкино благословено стање. Међутим, трудноћа Александре Васковић обојена је бојазношћу и стрепњом због бебиног здравља.

— На самом почетку трудноће, знала сам да ћу као и у претходној урадити пренатални тест, како бих била најсигурнија да је скринингом обухваћен цео геном. Оно што ме је овај пут изненадило, је што бебини ултразвучни маркери нису били најбољи у том тренутку и саветован ми је прекид трудноће. Да будем прецизнија, постојала је сумња да са бебом нешто генетски није у реду — поделила је Александра болне периоде у вези са трудноћом.

Ово је једна од највећих ноћних мора сваке породице, а поготово труднице која се сваким тренутком и минутом све више повезује са својом бебом у стомаку. Ипак, Александра је смогла снаге, како сама каже, да размишља рационално и решила је да ради даље дијагностике како би избегла оно најгоре. Истрајна у својој борби, Александра је дошла до циља, а то је да је са њиховом девојчицом све у најбољем реду и да ће им крајем године њен долазак улепшати животе.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО:

Девојка Ђорђа Ђоковица тренира на јахти

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".