Упркос даљини, брак водитељке Сузане Манчић и Грка Симеона Оцомокоса стабилан је иако су му претиле кризе. Симеон је остао у добрим односима са својом првом супругом са којом има ћерке, а Сузана не крије да су и њих две постале добре пријатељице.  

- Имам срећу да сам у вези с врло цивилизованим, културним и образованим Грком. Генерално, они су везани за породицу, што изузетно поштујем. Воде рачуна о својој деци, па и о бившим женама, јер се тамо разводом не прекида однос међу супружницима - изјавила је  Сузана у  за магазин "Сторy" и додала да јој супругов контакт са његовом бившом женом не смета. 

- Када сам се разводила од супруга, замишљала сам да ће наш будући живот бити и даље повезан преко деце, али није довољно да само ја имам такву идеју, већ да и други могу у то да се уклопе. Добро сам се уклопила у грчку породицу, мислим да сам успела да изградим солидан однос са Симеоновим ћеркама и немам никакав проблем будем у друштву с његовом бившом супругом, која је изузетна особа. Можемо цивилизовано да попијемо кафу и поразговарамо, а да не сметамо једна другој. За то и нема разлога, ако се има у виду да се он развео пре 25 година, а да сам ја ушла у његов живот седам година након краха њиховог брака - рекла је Сузана али је и признала да њене ћерке Теодора и Наталија немају близак однос са Симеоновим ћеркама.

- Симеон се оженио млад па је разлика у годинама међу нашом децом велика и оне никада нису могле да буду другарице које деле девојачке тајне. Не могу да кажем да су блиске када нису. Увек сам опомињала своју децу да се лепо владају када су с њима у друштву и мислим да је то сасвим довољно - рекла је Сузана.

Тамара Ђурић - црквени развод у Храму Светог Саве

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".