Згодни маркантни певач групе Генерација 5 био је привлачан многим девојкама, али Ђорђе Давид не жели да прича о својим младалачким везама. Одлучио је да, из поштовања према девојкама с којима је био, не прича о својим "бившим".

Често истиче како су жене оно што чини смисао живота - до пете-шесте године мушкарца васпитава бака, каже он, до пубертета мајка, а послe партнерка.

Своју љубав и живот поклонио је Ани Мирчетић, која је 18 година млађа од њега. "Дала ми је своју младост, а надам се да ће ми дати и најбоље године у неком будућем периоду, мени старцу који је старији од ње 18 година", рекао је певач.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/djordje_david

 

Са Аном има и ћеркицу Сташу, која обожава татине песме а најрадије пева "не бој се, нећу ти ништа", хит по којем сви памте Генерацију 5.
Међутим, Ана и он се никада нису званично венчали, а Ђорђе мисли да је управо у томе што нису "потписали папир" и нису у браку тајна дуговечности њихове љубави. "Не могу људи потписивањем једног папира да гарантују верност, поверење и истрајност.

Знам толико примера дивних веза и љубави, где су се људи волели најстрашније, али оног тренутка када потпишу папир та прича креће низбрдо", прича Ђорђе. По његовим речима, у 21. веку је тај папир форма која постаје оптерећење и која је превазиђена.

Фото: АТА имагес

 

Многима привлачи пажњу и чињеница да Ана и он не живе у истом стану. Једном приликом је рекао како се чека решење стамбеног  питања, али је изјавио и како одвојен живот може да одржава чаролију љубави.

"Мени треба девојка која ће добро изгледати, бити расположена и која се неће, када сам ја у питању, бавити гаћама. Ако се ја доведем у ситуацију да се она бави мојим гаћама и кошуљама, а да се ја са друге стране бавим неким њеним женским проблемима, мислим да то почиње да руши ту неку чаролију и да се љубав у том случају, врло брзо гаси", рекао је Ђорђе за "Гранд" и истакао да се мушкарци у Србији лоше понашају према женама када постану "њихове".

(Гранд/Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ђорђе Давид - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".