Породица Роквић је у новембру прошле године изгубила највољенијег оца и супруга Маринка Роквића. Маринко је животну битку изгубио након дуге и тешке болести. После тога, породица је остала неутешна, а синови Никола и Марко су се потрудили да се у најболнијем периоду посвете најмлађима, деци Деспоту, Леони и Симеону. Синови мајци Славици нису дозволили да утоне у тугу иако је она често имала моменте слабости и меланхолије због супруговог одласка. Ведрији дани за породицу Роквић дошли су када су Марко и Никола сазнали да ће поново постати очеви. 

Међутим, ових дана је у јавност изашла вест да је здрвље Маринковог сина Николе нарушено.   

Фото. Принтскрин/Инстаграм/nikolarokvic

 

Никола је поделио на свом "Инстаграм" профилу објаву која је изазвала забринутост многих, те су се запитали да ли је здравље Николе Роквића озбиљније угрожено.

Ради се о фотографији на којој певач на лицу носи маску за дисање, међутим он је убрзо објаснио да је у питању редовни третман у хипербаричној комори који му помаже да се осећа боље.

Здравље Николе Роквића је савршено, а породица с нестрпљењем очекује долазак новог члана који ће несумњиво унети нову радост у дом Роквића.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома Шерифа Коњевића - 1991. година

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".