Породица Роквић ће за нешто више од месец дана обележити прву годишњицу  од смрти певача Маринка Роквића, њиховог вољеног оца и супруга. Син Никола и његова супруга стално размишљају о томе како би Маринка обрадовала вест о рођењу унуке, а Марко је неутешан јер није испратио његовог сина Деспота у септембру у школу.

Међутим, много теже је певачевој удовици Славици Роквић.  Најтеже јој пада самоћа, када сви оду, а Маринка нема. 

Фото: Инстаграм принтскрин/rokvic.slavica

 

- Она је храбра и поносна жена, али њу најбоље прочита син Марко. Он осети кад мајка креће да тоне у тугу и увек прискочи да је извуче. Труди се да је насмеје, да је загрљајем утеши и смири -  испричао је за "Свет" извор близак Роквићима.

- Под теретом туге и бола постоје само два избора. Пливати или тонути... Све је на нама. Читавог живота водимо борбу са собом, а ова борба нас мења... Онда допустиш новим радостима, у мом случају радости моје деце и унучића, да обоје живот у најлепше боје и тог тренутка се дешава апсурд,више се не бориш против туге, чак је заволиш... Сви ми који смо неког изгубили допустимо новим животним радостима без гриже савести да прострује душом, да дотакну скривену тугу. Изоштримо чула и осетимо их да су ту са нама, да нигде од нас нису отишли јер то што је некад било нешто, не може да постане ништа.- написала је Славица на друштвеној мрежи. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Момчило Бајагић Бајага - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".