Porodica Rokvić je u novembru prošle godine izgubila najvoljenijeg oca i supruga Marinka Rokvića. Marinko je životnu bitku izgubio nakon duge i teške bolesti. Posle toga, porodica je ostala neutešna, a sinovi Nikola i Marko su se potrudili da se u najbolnijem periodu posvete najmlađima, deci Despotu, Leoni i Simeonu. Sinovi majci Slavici nisu dozvolili da utone u tugu iako je ona često imala momente slabosti i melanholije zbog suprugovog odlaska. Vedriji dani za porodicu Rokvić došli su kada su Marko i Nikola saznali da će ponovo postati očevi. 

Međutim, ovih dana je u javnost izašla vest da je zdrvlje Marinkovog sina Nikole narušeno.   

Foto. Printskrin/Instagram/nikolarokvic

 

Nikola je podelio na svom "Instagram" profilu objavu koja je izazvala zabrinutost mnogih, te su se zapitali da li je zdravlje Nikole Rokvića ozbiljnije ugroženo.

Radi se o fotografiji na kojoj pevač na licu nosi masku za disanje, međutim on je ubrzo objasnio da je u pitanju redovni tretman u hiperbaričnoj komori koji mu pomaže da se oseća bolje.

Zdravlje Nikole Rokvića je savršeno, a porodica s nestrpljenjem očekuje dolazak novog člana koji će nesumnjivo uneti novu radost u dom Rokvića.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Slike iz doma Šerifa Konjevića - 1991. godina

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".