Манекенка Бојана Баровић и певач Никола Роквић упознали су се 2010. године на Филипинима, у ријалитију "Сурвивор", у којем су заједно учествовали и где су и отпочели љубавну везу. Међутим, тада нису ни слутили да ће њихова романса прерасти у брак, а о заједничком животу нису ни размишљали.

- Још је рано. Тек смо месец дана у вези - рекао је Роквић тада за магазин "Сторy", а Бојана се надовезала:

Фото: Алекса Станковић

 

 

- О таквим стварима нити причамо, нити размишљамо на ту тему. За десетак дана путујем за Америку, а Никола иде за Канаду, тако да се одређено време уопште нећемо видети.

Непосредно пре него што је на Филипинима упознао садашњу супругу, Никола је раскинуо везу са бившом девојком Уном Ћук, банкарском службеницом из Београда. Како су тада преносили медији, певач је и након што је отпочео везу са Бојаном заједничке фотографије са Уном и даље чувао на свом Фејсбук профилу.

Како је тада испричао у првом заједничком интервјуу који су он и Бојана Баровић дали за горепоменути магазин, са Уном није остао у контакту, али су се растали у пријатељским односима.

 

- Нисам, али испричамо се увек када се случајно сретнемо. Трудим се да са бившим девојкама останем у коректним односима, али пријатељство после везе за мене је немогуће. Увек неко остане повређен - искрен је тада био популарни певач.

Роквић је у јавности важио за великог заводника, међутим Бојана се није обазирала на овај епитет који му је додељен.

- Медији су га представили као швалерчину, тако да је читаво моје и његово окружење отпочетка било зачуђено развојем ситуације између нас. Мени то, међутим, није битно зато што ми је допустио да га упознам онаквог какав јесте и нисам се преварила у процени - рекла је манекенка, која је од Николе старија две године.

Шест година након упознавања и почетка везе Бојана и Никола су се венчали, потом су добили двоје деце, а сада очекују и треће. И Николина бивша девојка остварила се као мајка, а судећи по фотографијама на њеним профилима на друштвеним мрежама Уна је мама једног седмогодишњег дечака.

Никола Роквић је са Бојаном Баровић у августу 2016. добио ћерку Леону, а у фебруару 2019. родио им се син Симеон. Пре неколико месеци објавили су да чекају треће дете, а у њихов дом стиже још једна девојчица.

- Ми Роквићи не губимо време. Увек је кућа пуна деце, увек је вика и дрека! Трудим се да помогнем Бојани онолико колико могу јер јој је трећа трудноћа мало напорнија. Породица је основа свега и то је оно што треба увек да чувамо и негујемо. Никада не треба да дозволимо да се породица разједини, треба да будемо сви за једног, а један за све - рекао је недавно певач за емисију "Премијера".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".